Toimistorunoilija

Idea Toimistorunoilija-projektiin syntyi alkujaan kirjallisuuden läänintaiteilija Anna-Elina Isoaron kokoamassa valtakunnallisessa työryhmässä, jossa on ollut mukana runouden ammattilaisia useasta runoutta edistävästä ja runotapahtumia järjestävästä yhdistyksestä. Myös Lahden Runomaraton ry on ollut Taiteen edistämiskeskuksen koordinoimassa työryhmässä suunnittelemassa työelämään suuntautuvaa konseptia. Lue lisää aiheesta Taiken verkkosivulta.

Konseptin ensimmäinen pilottikokeilu toteutettiin huhtikuun lopulla 2022, jolloin Tiina Lehikoinen työskenteli toimistorunoilijana Vincit Oy:n Tampereen keskustatoimistossa. Lehikoisen mietteitä pilottikokeilun jälkeen voi lukea täältä. Seuraavaksi Toimistorunoilija-projekti rantautuu uusiin kohteisiin muun muassa Helsingissä.

Kiinnostuitko ja haluaisit kokeilla kuinka runous yhdistyy työelämään organisaatiossasi? Projektin tiimoilta yhteydenotot voi osoittaa:

Anna-Elina Isoaro
kirjallisuuden läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus, Tampereen toimipiste
Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4
33100 Tampere
p. 0295 330 846
anna.isoaro@taike.fi