Festivaalin ohjelmahaku

Syksyllä järjestettävän Runomaraton -festivaalin tuotanto on saatu jälleen polkaistua käyntiin. Juhlavuosi on Juha Raution viimeinen vuosi taiteellisen johtajan pestissä. Tuottajapariksi on rekrytoitu runoilija Essi Leppänen, joka jatkaa festivaalin taiteellisena johtajana vuoden 2023 alusta lähtien.

Festivaalin ohjelmahaku on nyt auki! Voit tarjota runousohjelmaa 14.3.-17.4.2022 aikana. Tapahtuman teemana on “Kaksi”. Abstraktin, mutta parillisen temaattisen otsikon voi tulkita vapaasti tai olla tulkitsematta.

Olemme kiinnostuneita paitsi runoilijoiden vierailuista ja runoesityksistä, myös erilaisista taiteiden välisistä lähestymisistä. Juhlavuoden tapahtumapäivät keskittyvät perjantaille 2.9. ja lauantaille 3.9.2022.

Lähetä ohjelmaehdotuksesi 17.4. mennessä sähköpostilla ohjelmistorunomaraton[at]gmail.com osoitteeseen. Sisällytä tarjoukseen kuvaus esityksestä, kuvasi ja artistiesittelysi, esityksen tekniset tarpeet sekä palkkiotoive. Ohjelmisto julkaistaan kesäkuussa.

Eläköön runous!