Uudet toimitilat

Lahden Runomaraton ry muutti kesällä 2020 uuteen Malskin kiinteistöön Päijänteenkadulle. Reilu vuosi
osoitti, ettei nykymuotoinen Malski tarjoa sellaista toimintatilaa, jota kulttuuriyhdistyksenä tarvitsemme.
Lokakuun alusta alkaen Lahden Runomaraton ry:n osoite on Rautatienkatu 3, 15100 Lahti.

Samassa korttelissa ovat tutut yhteistyötahot kuten Pikkuteatteri ja ravintolat Torvi ja Tirra. Hannunsalikin niinikään löytyy talosta. Avajaisia vietetään tammikuussa 2022, kunhan ehditään laittaa paikat kuntoon ja epidemiatilanne jälleen rauhoittuu. Tiloihin ollaan toteuttamassa muun muassa yhdistyksen pienimuotoista runokirjakauppaa, jonne esimerkiksi tupaantuliaispirskeissä on mahdollista tulla tutustumaan ja tehdä samalla vaikka kirjahankintoja. Pääosin kirjanvälitystoiminta tapahtuu yhä jatkossa verkkosivujemme kautta.