Ohjelmahaku on nyt avoinna

Lahden runomaratonin 2021 tapahtumapäivät keskittyvät perjantaille ja lauantaille 3. ja 4. syyskuuta. Perinteikäs ja eteenpäin katsova runousfestivaali järjestetään tänä vuonna 21. kertaa. Tänä vuonna tapahtuman teemana on yhteys, jonka tulkitsemiseen kannustamme suhtautumaan vapaasti ja kurittomasti.

Avaamme ohjelmistohaun festivaalille. Olemme kiinnostuneita paitsi runoilijoiden vierailuista ja runoesityksistä, myös erilaisista taiteiden välisistä lähestymisistä. Osa festivaalin ohjelmasta streamataan.

Festivaalin taiteellisena johtajana jatkaa kolmatta vuottaan runoilija Juha Rautio. Lähetä ohjelmaehdotuksesi 31.3. mennessä sähköpostilla juha.rautio@runomaraton.fi. Sisällytä tarjoukseen kuvaus esityksestä, kuvasi ja artistiesittelysi, esityksen tekniset tarpeet sekä palkkiotoive. Ohjelmisto julkaistaan kesäkuussa.