Pride Runokahvila & open mic

Su 26.8.2018 klo 15, Teerenpeli, Vapaudenkatu 20, Lahti

Lahti Pride järjestetään 14.8.-2.9.2018 teemalla Vähemmän kuin vähemmistö. Runomaraton on mukana tapahtumassa Pride Runokahvilalla!

Runokahvilan vieraana runoilija Hanna Storm, runoilijavieraan jälkeen lava on vapaa kaikelle kansalle. Open mic eli hämäläisittäin avoin mikki noin klo 16 alkaen. Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen runomaraton@gmail.com tai paikan päällä.

HANNA STORM on Turussa asuva runoilija ja performanssitaiteilija. Hän on kiinnostunut puhekielestä ja henkilökohtaisesta sekä kirjoitetun runon ja äänen suhteesta. Stormin esikoisrunokokoelma ”kutsun itseni kylään” ilmestyi Aviador-kustannuksen julkaisemana kesäkuussa. Hanna Storm tunnetaan myös tutkijana, joka on puhunut sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuden puolesta ja nostanut aihetta esiin taiteen keinoin.

facebook.com/hannastormrunot
http://aviador.fi/kirjat/kutsun-itseni-kylaan.htm
Katso Lahti Pride 2018 ohjelma osoitteesta www.lahdenseta.fi

(Kuvassa Hanna Storm. Kuvaaja: Anni Haunia)