Maaliskuun runokahvila – Lealiisa Kivikari

25.3.2018 klo 15, Vapaudenkatu 20, Teerenpeli, Lahti, Vapaa pääsy

Lealiisa Kivikari on lahtelainen runoilija ja sanataideohjaaja, joka kirjoittaa runojen lisäksi muun muassa kolumneja ja näytelmiä. Hänen työskentelylleen on tunnusomaista monitaiteellisuus. Lahtelaiseen lavarunouskulttuurin Kivikari on vaikuttanut vahvasti ja ollut kantavana voimana useissa lavarunoustapahtumissa. Kivikari voitti vuonna 2016 suomalais-ugrilaisten kielten Poetry Slam -kilpailun.

Rakkaudelma on Kivikarin neljäs runokokoelma. Aiemmin ovat ilmestyneet kokoelmat Maria sytyttää tulen rannalle (2011), Talo kalliosaarella (2013) ja Luomisleikki (2014). Talo kalliosaarella -kokoelmalle myönnettiin vuonna 2013 Kodiksamia-kirjallisuuspalkinto.

Facebook: Runot Lealiisa Kivikari
Twitter: @LealiisaK
Instagram: @lealiisa_k