Lokakuun runokahvila

15.10.2017 klo 15, Teerenpeli (Vapaudenkatu 20), Lahti

HARRY KIIANEN

Harry Kiianen on lappeenrantalainen muusikko-runoilija. Kiianen on julkaissut kolme runokirjaa: Hola! 2015, Bensaa Venäjältä 2016 (Nordbooks) ja Runopallo 2017 (Mediapinta). Runopallo on tarinoita maailman ja ihmismielen reunoilta, oivalluksia ajatuksen vapautumisesta, säikeitä katkeransuloisesta matkasta nimeltä elämä. Runoilijana Kiianen on elämänkertoja ja rosoisten elämänkohtaloiden tulkki. Hänen runokielessään on piirre, joka saa lukijan myötäelämään erilaisia kohtaloita. Tummanpuhuva huumori ja itseironian sävyttämät äänenpainot ovat vahvasti läsnä Kiiasen runoudessa.

PETRI KUHNO

Petri Kuhno on lintuja harrastava ja työkseenkin niitä hoitava sivutoiminen graafinen suunnittelija, valokuvaaja ja kuvittaja, joka tuli joskus Jyväskylästä, ja joka purkaa tuntojaan tarvittaessa paperille. Runous on harrastuksena taimi, jota kasteleva kannu vuotaa. Vuotokohdista on syntynyt kaksi pientä runokirjaa, Hippiäistä ei saa rääkätä 2010 sekä Peili-ihmisiä 2017. Petri Kuhnon toisessa runokokoelmassa Peili-ihmisiä on likimain tuhat riviä ajatelmia suhteestamme luontoon, itseen, Sinuun.

Liattu luonto
liattu sydän
liattu sielu
Puhdistuvatko ne kirjoittamalla?
Puhtaaksi kirjoittamalla…