Syyskuun runokahvila

Syyskuun RUNOKAHVILA 10.9. klo 15
Art Lahti -näyttely, Aleksanterinkatu 12, Keskustalon 1. krs

Taidenäyttelystä on moneksi: syyskuun runokahvilassa keskustellaan elämästä, kuolemasta ja syntymästä, kuullaan runoja ja musiikkia ja nähdään tanssia.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Muistopalvelus – runoilija Anita Fagerholm

Anita Fagerholmin teoksessa Muistopalvelus on läsnä koko elämän kierto, syntymä ja kuolema, ilo ja suru. Historia, nykyisyys, uni ja todellisuus ovat sen keskeisiä teemoja. Anita Fagerholm on lahtelainen kirjoittaja ja kuvantekijä. Hän on kirjoittanut pääasiassa runoja ja laulujen tekstejä. Elokuussa 2017 julkaistu Muistopalvelus on hänen esikoisrunoteoksensa.

Searching for signal – tanssija Meri-Tuuli Risberg, kuvanveistäjä Sami Leutola, huilisti Rainer Risberg

Searching for signal on kahden lahtelaistaiteilijan, kuvanveistäjä Sami Leutolan ja tanssija Meri-Tuuli Risbergin vuonna 2017 alkunsa saanut installaatioteos, joka rakentuu kullakin kerralla aina uuteen paikkaan, uudella tavalla. Jokainen esitys on omanlaisensa teos. Searching for signal pohtii kuvanveistolle tyypillistä pysyvyyttä ja tanssitaiteen hetkellisyyttä sekä tutkii liikkeen ja liikkumattomuuden teemoja. Teoksesta nähtiin ensi-esitys Taidelauantaina 26.8.2017 Art Lahti -näyttelyssä. Nyt esitys saa uuden muodon kun mukaan tulee huilisti Rainer Risberg soolohuiluteoksella. Musiikkina kuullaan Kazuo Fukushima: Mei.