Huhtikuun runokahvila

9.4.2017 klo 15, Teerenpeli, Vapaudenkatu 20, Lahti

Auli Kokkonen & Katriina Uski

Huhtikuun runokahvilassa juhlitaan lahtelaisia runokirjoja! Juhlan päätähtinä loistavat Auli Kokkosen Almanakka ja Katriina Uskin Sohvalle mahtuu neljä. Molemmat kirjat on julkaistu tänä keväänä Mediapinta Oy kustantamassa Suomi 100 runokirjaa -kirjasarjassa. 

Kirjanjulkkareissa Duo Hauki eli runoilija Auli Kokkonen ja laulava puuseppä Hannu Sundelinesittävät runoja Aulin sanoin ja Hannun sävelin. Runot löytyvät Aulin kirjasta Almanakka ja osoitteesta maatuvaa.blogspot.com. 

Katriina Uski on lahtelainen esiopettaja, joka on kasvattanut kolme lasta aikuisiksi yksinhuoltajana, ja jolle kirjoittamisesta on tullut rakas harrastus. Katriina on ollut mukana useissa eri kirjoitusprojekteissa, kuten Nuoren Voiman Liiton Vastakaiku -runosta kuva, kuvasta runo -työpajassa vuosina 2014 – 2015.  

Lämpimästi tervetuloa kirjanjulkkareihin musan ja runon äärelle!