Runo- ja runovideokilpailun aikaa jatkettu

Kansainvälisen runo- ja runovideokilpailun osallistumisaikaa on kirjoittajien toivomuksesta jatkettu kolmella viikolla. Kilpailu päättyy 23.4.2017.

Kilpailun teemana on ”100 lasissa – hullunhieno Suomi?”. Kilpailu on osa Runomaratonin Suomi 100 -ohjelmistoa. Kilpailu on kaikille avoin ja siinä on kaksi sarjaa: Juniorisarja (alle 16 v.) ja Yleinen sarja. Molempiin sarjoihin voi osallistua joko runolla ja/tai runovideolla.

Kilpailun tuomareina toimivat taiteilijaprofessori, runoilija Risto Ahti; taiteilija, elokuvakouluttaja Erkki Perkiömäki; kuvataiteilija, valtiotieteiden tohtori Soile Yli-Mäyry sekä edellisen runovideokilpailun voittajatiimin edustajana teatteritaiteen tohtori, kirjailija Pia Houni.

Kilpailussa jaetaan palkintoja vähintään 3000 euron edestä.