JumalAuta-klubin avoin runomikki

JumalAuta –klubi KATU-klubi pe 17.2.2017

Ovet aukeaa klo 20.00
Showtime klo 21. 00

Liput 15€ ovelta

Ensimmäisessä klubi-illassa on mukana koskettava tulkitsija, rehellinen ja aito Jippu, joka on juuri julkaissut Warnerin kustantaman Made in heaven- levyn. Toinen artisti on monipuolinen pitkän linjan musiikintekijä, jo 70- luvun progekuvioista tuttu gospelartisti Jukka Leppilampi, joka oli myös artisteja yhteen tuoneen spektaakkelin Jeesus valloittaa Tavastian näkijä-tekijä. 

AVOIN MIKKI JumalAuta-klubilla – Herättikö illan teema ajatuksen tai toisenkin? Kirjoita ajatuksesi korkeintaan viiden minuutin runoksi ja tuo se lavalle! Klubin aloittaa kaikille avoin runomikki klo 20.30 – 21. Kolmelle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle vapaa sisäänpääsy klubille! Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen sanna.virta@runomaraton.com.

Sopivissa väleissä ja keikan jälkeen musaa soittaa DJ.

JumalAuta –klubi on himpun verran henkevämpi musaklubi, joka tarjoaa laatutietoisille musiikin ystäville tasokkaiden artistien lisäksi pohdittavaa. JumalAuta –klubilla tartutaan kysymyksiin kuten missä vaiheessa kirous muuttuu rukoukseksi? Voiko ihminen jalostua pahasta pyhäksi? Missä on toivo? Mitä on usko? Entä rakkaus?

Klubia on järjestämässä joukko Jeesus-kansaa, puolipakanoita ja totuuden etsijöitä, jotka rakastavat hyvää musiikkia ja ihmisten tarinoita. Uskomme siihen, että erilaiset ihmiset voivat oppia toisiltaan. Meidän ei tarvitse lokeroitua ja voimme rohkeasti olla sitä mitä olemme. Tule sinäkin sellaisena kuin olet!

Yhteistyössä tai muuten hengessä mukana (listaa päivitetään jatkuvasti):
Mainostoimisto EXX group, Kansan raamattuseura, Beauty Designer`s room, Keski-Lahden seurakunta, Lahden seudun kristittyjen yhteys, Lahti Energia, NP palveleva housukauppa, Lahden Runomaraton ry