Helmikuun runokahvila: Virginian taivas

14.2. klo 14.00 | Ravintola Teerenpeli, Vapaudenkatu 20, Lahti

Cafe Laurellin lopettaessa sunnuntaiaukiolonsa, runokahvilamme muuttaa legendaariseen Teerenpeliin! Toteutusta jatkamme perinteiseen tyyliin, teemat ja vieraat vaihtuvat jokaisessa kahvilassa.

Vuoden 2016 ensimmäisessä runokahvilassa teemana F.G.Lorcan runous. Ohjelmassa on otteita Meripuu-orkesterin musiikkinäytelmästä Virginian taivas.

Meripuu-orkesteri on lahtelaisten opiskelijoiden perustama ryhmä, joka kantaesittää tänä keväänä uuden musiikkinäytelmän Virginian taivas. Esityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut tamperelainen Elisa af HällströmRisto Lahtinen on säveltänyt näytelmän kappaleet espanjalaisen F.G Lorcan runoihin. Meripuu-orkesteri on uudelleensovittanut Lahtisen sävellykset.

Kokoonpanoon kuuluvat Sini Koivuniemi (laulu), Emma af Hällström (laulu), Pauli Rauramo (perkussiot) ja Jyri Rosendahl (kitara). Musiikki on suomenkielistä folkia, jossa on vaikutteita niin bluesista kuin flamencostakin. Kokonaisen esityksen ensi-ilta on maaliskuussa.

Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!